Ioana Marina Ceposu - Organizația Salvați Copiii

Alerg in Echipa Salvati Copiii!

445 RON Donatii stranse
44.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fac parte din Salvați Copiii de ani buni că voluntar, iar acum ca parte din echipă. Înțeleg eforturile pe care le depun colegii mei și întreaga echipă să asigura dotarea maternităților cu echipamentele necesare, echipamente a căror procurare, de multe ori se împotmolește în birocrație sau indiferență administrativă. Îmi doresc să contribui cu puținul pe care îl pot strânge la targetul acestui an, vreau să știu că atunci când micuții vor avea o șansă la viață va fi pentru că noi, cei care nu suntem părinți sau cei care avem copii, cei care iubim și sperăm, am contribuit cu atât de puțin. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

FONDUL DE URGENTA PENTRU SPITALE

DONEAZĂ PENTRU SPRIJINIREA IMEDIATĂ A SISTEMULUI MEDICAL!

UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfăș

7 Donatii

12 Aug 2020

Dragoș Vasile

30 RON
Cred în tine și în schimbarea pe care ai s o faci
12 Aug 2020
Keep brightening up the world
11 Aug 2020

Johnny Pricopi

50 RON
Desi bunatatea si umanitatea exista in fiecare dintre noi in stare latenta, ele au nevoie de un impuls pentru a se materializa. Multumesc ca lupti sa fii acel impuls pentru cat mai multi oameni in fiecare zi.
11 Aug 2020
11 Aug 2020

Cez & Cas

40 RON
Mult succes, draga noastra!
11 Aug 2020
Spread happiness around the world, my smally
11 Aug 2020