Alerg in Echipa Salvati Copiii!

 

Lavinia Adelina Roșu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
350 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună ziua,

 

Vreau să vă mărturisesc că am mai multe motive ce mă motivează să alerg pentru cei de la Salvați Copiii,unul în primul rând că ajut viețile unor îngerași ce au nevoie de ajutor încă de la prima suflare în această viață,al doilea motiv este că de mult îmi doream să particip și eu la un eveniment de genu,dar nu am avut atât de mult curaj,și al treilea motiv este că alerg pentru sănătate și relaxare,mai nou este unul dintre hobby-urile mele principale.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

3 Donații

Anonymous

50 RON
18 Aug 2020

Anonymous

150 RON
17 Aug 2020

Anonymous

150 RON
16 Aug 2020
Lavinia Adelina Roșu : Organizația Salvați Copiii
Alerg in Echipa Salvati Copiii!