Alerg in Echipa Salvati Copiii!

 

Stephanie Cristina Pantazi Organizația Salvați Copiii

100% Complete
450 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Tanara pasionata de sport si miscare, doritoare sa suporte cauza Fundatiei Salvati Copiii prin participarea la prima cursa virtuala 10k.

Am descoperit running-ul dupa ce m-am mutat in SUA. Nu a durat mult si am inceput sa colectionez tricouri si medalii de la activitati sportive. Urmatorul tel propus este sa finalizez cu brio un maraton intreg. Sper sa imi pot indeplini acest vis anul viitor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
20 Aug 2020

Anonymous

100 RON
20 Aug 2020
Alaturi de tine si de Oranizatia Salvati Copiii! Felicitari pentru initiativa! Succes!
19 Aug 2020
Stephanie Cristina Pantazi : Organizația Salvați Copiii
Alerg in Echipa Salvati Copiii!