Miscarea inseamna viata!

 

Alex Visan Organizația Salvați Copiii

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu ceva timp in urma  m-am apucat de alergat mai ,mult in gluma si usor usor am ajuns sa indragesc acest lucru simplu numit alergat incat acum a devenit un obicei pe care il practic 1-2 ore pe saptamana .

Motivatia mea pentru a participa la acest evenimt ar fii aceea ca nimic nu se intampla fara un motiv . Am inceput sa alerg mai in gluma mai in serios iar acum acest eveniment a venit ca un raspuns la ceea ce fac cu drag de ceva timp si anume alergatul . Sunt genul de om care crede ca nimeni nu este atat de neinsemnat incat sa nu poata face o schimbare in bine in ceea ce priveste viata lui sau a celor din jur . Consider ca prin acest eveniment la un anume nivel multumesc universului ca ma pot misca ajutand niste micuti care pur si simplu nu au fost asa norocosi ca  si mine .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

5 Donații

100 RON
Schimbarea începe cu noi ! ,,Be the change you want to see in the world!"
20 Aug 2020

Radu Vasilache

25 RON
mult succes! imi place sa sustin o fapta buna! bafta in continuare. keep up the good work
20 Aug 2020
Mult succes domnu’ Alex!! Super initiativa!
19 Aug 2020

Anonymous

100 RON
Succes!
17 Aug 2020

Anonymous

100 RON
11 Aug 2020
Alex Visan : Organizația Salvați Copiii
Miscarea inseamna viata!