Alerg in Echipa Salvati Copiii!

 

Dan Claudiu Dobrica Organizația Salvați Copiii

25% Complete
75 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

“Salvati copiii” nu este o organizatie, este un indemn, un mesaj pentru fiecare dintre noi! Viitorul sunt ei! Copiii sunt viata, bucurie, zambet si fericire!

Miscarea ne face mai fericiti, mai sanatosi si ne dezvolta perspectiva! Apreciez si sustin aceste initiative. Incerc in fiecare zi sa fiu mai bun si consider ca exemplul personal este cel mai bun si mai simplu mod in care poti indemna si pe altii la schimbare si la a fi mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

1 Donații

Gabi Vancea

75 RON
16 Aug 2020
Dan Claudiu Dobrica : Organizația Salvați Copiii
Alerg in Echipa Salvati Copiii!