Prima sansa la viata

 

Cristina Solea Organizația Salvați Copiii

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna, sunt Cristina, cred ca fiecare om merita o a doua sansa dar pentru asta trebuie ca mai intai sa o aiba pe prima. Copiilor nascuti prematur, de multe ori, nu li se ofera nici macar prima sansa, cea mai importanta, sansa la viata. Acesta este motivul pentru care am ales sa alerg in Echipa Salvati Copiii cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii nascuti prematur. Haideti sa le dam prima sansa, sansa de a ajunge acasa alaturi de familiile lor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

1 Donații

Si amandoua iubim copiii, aceste creaturi gingase, adorabile, absolut dementiale si la propriu si la figurat
11 Aug 2020
Cristina Solea : Organizația Salvați Copiii
Prima sansa la viata