Alerg in Echipa Salvati Copiii!

 

Catalina Andone Organizația Salvați Copiii

50% Complete
150 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cred că faptul că sunt mamă m-a făcut să rezonez mai îndeaproape cu cauzele pentru care luptă organizația ”Salvați copiii”. Copiii ajung pe lume nevinovați și nu ar trebui să sufere din cauza incapacității sau inconștienței adulților. Este păcat că Statul lasă anumite lucruri, precum necesitățile sistemului medical, la voia întâmplării și este totuși și o mare bucurie că sunt organizații care luptă pentru mișca lucrurile într-o direcție pozitivă pentru a da șansa la o viața copiilor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
21 Aug 2020
Catalina Andone : Organizația Salvați Copiii
Alerg in Echipa Salvati Copiii!