Ana-Maria Angheluta - Organizația Salvați Copiii

Alerg in echipa Salvati Copiii!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Ana Maria. Am 35 de ani si sunt de meserie ospătar si mama a trei copii. Sunt o fire sufletista , foarte activă și iubesc foarte mult copiii.

Am ales salvați copiii din dorința de a ajuta. Consider ca noi oamenii trebuie sa fim uniți mai ales la greu si consider ca toti copiii au dreptul egal la educație, sanatate si la absolut tot.

Cunosc ce inseamna greu pentru ca si eu am un copil cu autism si am fost ajutată la randul meu. 

Va multumesc ca dati sansa acestor copii sa aiba parte de o educație normala.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!