Imi donez aniversarea!

 

Ana Maria Naidin Organizația Salvați Copiii

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Poate nu multi dintre voi stiu ca primele doua saptamani de viata, Theodora si le-a petrecut intr-un incubator. Nascuta mai devreme cu 7 saptamani, a avut nevoie de surfactant pulmonar deoarece nu putea respira, apoi de o masca CPAP, urmata de un cort pt oxigen si de-abia apoi lasata in flux liber de oxigen in incubator. Dar eu am avut norocul sa nasc intr-o maternitate de grad 3, complet echipata si dotata cu echipamente de sustinere a vietii a prematurilor.

In Romania, 1 din 10 copii sunt nascuti prematur si din pacate, nu toti supravietuiesc. Primele secunde din viata unui prematur sunt cruciale in stabilizarea lor si in a avea sansa de a ajunge in bratele parintilor cat mai repede.

Prin urmare, am ales sa sustin o cauza nu doar apropiata sufletului meu, este o experienta prin care am trecut si care desi a lasat urme, a avut un final fericit. Pentru ca nu pot schimba destinul altor viitoare mame, imi doresc macar sa putem contribui prin a le oferi o sansa la viata si la un viitor acestor copii eroi care vin pe lume mai devreme decat ar trebui.

Anul acesta, pe 7 septembrie, nu-mi doresc cadouri, nici macar urari. Doar am nevoie sa imi fiti alaturi si sa strangem impreuna suma pe care am propus-o ca target. Sau indiferent cat s-ar strange, daca pentru mine inseamna enorm, pentru ei inseamna sansa la viata!

Multumesc!
Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

3 Donații

Norina Boldeanu

100 RON
La mulți ani! ♥️
10 Sep 2021
08 Sep 2021
30 Aug 2021