Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ana Maria Flaminzeanu Organizația Salvați Copiii

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor, este ziua mea... Știu ca sunt multe persoane care au apelat la aceasta metoda pt a strânge bănuți și poate nu este cea mai iubita dintre toate, însă de data aceasta chiar va rog sa participați, în sensul ca va rog sa treceți peste prejudecăți și orice bănuț va prisosește sau doriți sa îl canalizati către un lucru bun sa îl donati aici.

În speranța că vom vedea lucrurile ca se mișcă pe drumul cel bun, haideți sa facem noi primul pas și sa punem punem prima cărămidă în acest demers.

Va mulțumesc tuturor. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!