Vrei sa-mi iei un cadou de ziua mea?

 

Cristina Stan Organizația Salvați Copiii

46.6% Complete
233 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din bucățele mici de bine se clădește o lume mai frumoasă.

Anul acesta de ziua mea am ales să sprijin proiectul celor de la salvaticopiii.ro pentru renovarea maternității Polizu pentru ca nou-născuții să beneficieze de condiții cat mai bune din primul moment de viață.

Maternitatea Polizu este unitatea medicală cu cea mai mare terapie intensivă neonatală din țară.

Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator, unde ajung anual aproximativ de 5.000 de paciente pentru intervenții chirurgicale complexe, de la sarcinile cu risc crescut până la patologii din sfera oncologică, au fost renovate ultima dată în urmă cu aproape 40 de ani. Tocmai de aceea, Organizația Salvați Copiii România a demarat un amplu proiect de reabilitare a Maternității Polizu. Costurile pentru renovare se ridică la peste 800.000 de euro.

Vă mulțumesc pentru fiecare bine dăruit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Florentina

53 RON
La multi ani inspirati!
17 Jan 2022
13 Jan 2022

Gabriela

50 RON
13 Jan 2022
100 RON
Pentru că 16 ianuarie este o zi specială pentru amândouă! ❤️
13 Jan 2022