Alexandru Brasoveanu - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru a-i ajuta pe cei mai mici dintre noi

600 RON Donatii stranse
100% Complete
250 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Consider ca cei mai mici dintre noi vor fi cei mai mari din viitor, iar educatia lor de astazi e cheia succesului de maine. Trebuie sa punem pret pe educatie!

Am ales Echipa Salvati Copiii pentru ca este o echipa ce realizeaza cat de vitala este educatia copiilor si prin intermediul lor pot sa-mi aduc si eu contributia, oricat de mica ar fi ea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

3 Donatii

25 Aug 2016
25 Aug 2016
24 Aug 2016