Raluca Rumega - Organizația Salvați Copiii

Cursa pentru educație

165 RON Donatii stranse
55% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În România, din nefericire, educația pare să cadă întotdeauna pe locul doi. Pentru Salvați Copiii însă, educația are prioritate, urmând ca fondurile pe care le strângem împreună la Maratonul Bucureștiului să fie folosite pentru finanțarea programelor derulate de Salvați Copiii: grădinițele estivale, A Doua Șansă și Școală după Școală.

 

Sunt alături de educație și de organizația care m-a format ca voluntar, iar dacă vrei să susții și tu cauza noastră, orice sumă va contribui la un viitor mai bun pentru un școlar dornic să învețe.

 

Mulțumesc anticipat,

Raluca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

3 Donatii

Gg ^^. Pentru copilaşi.
01 Oct 2016
30 Sep 2016
Felicitări pentru inițiativă! :)
27 Sep 2016