Mara Logistics - Organizația Salvați Copiii

Mara Logistics sustine educatia celor mici!

6,750 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Compania MaraLogistics este de cativa ani partenerul Salvati Copiii pentru ca ne dorim sa sustinem programele organizatiei si vrem sa contribuim la sustenabilitatea si dezvoltarea lor, mai ales, in domeniul educatiei.

De data aceasta,  echipa Mara Logistics este alaturi de organizatie prin intermediul Maratonului din 9 Octombrie in cadrul caruia ne-am propus sa fim o echipa si mai unita prin alergat.

Alergam pentru ca dorim sa sustinem dreptul copiilor la educatie, a celor mai mici dintre noi!

Fiecare donatie ne aduce mai aproape de targetul propus, iar fondurile stranse vor fi folosite pentru acordarea de sanse egale la educatie copiilor din medii defavorizate.

Va multumim,

Cristina, Andra, Simona, Elisa, Ioana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

1 Donatii

Mara Logistics

6,750 RON
06 Oct 2016